Tirsdag 24. oktober 2017
Der var mange forbi apoteket på første åbningsdag. Foto: Glostrup Apotek
Nyt apotek åbnet
GLOSTRUP. Apoteket i centret er åbnet som en filial af apotektet på hovedvejen, der bliver, hvor det er
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 31. august 2016, 09:04:46

Mange var mødt op for at deltage i åbningen af Apoteket Glostrup Shoppingcenter, da en glad apoteker fredag den 26/8 kunne byde velkommen indenfor i det nye apotek. Hele dagen var der travlhed på apoteket.
– Apoteket Glostrup Shoppingcenter er en filial af Glostrup Apotek, og her kan der både købes almindelig håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin, ligesom der findes en lang række forskellige plejeprodukter. Den nye filial skal være med til at øge adgangen til apoteket i dagtimerne, fortæller apoteker Kristian Østergaard, der samtidig understreger at Glostrup Apotek på Hovedvejen selvfølgelig stadig er åbent i alle døgnets timer.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER