Tirsdag 24. oktober 2017
På fredag kan Frandsen El fra Glostrup fejre 60 års jubilæum. Her ses Henrik Ramlov Hansen(personale- og regnskabschef, partner), Peter Frandsen (direktør) og Jesper Sørensen( servicechef, partner) Foto: Frandsen El
60 år med strøm
GLOSTRUP. På fredag kan Frandsen El i Glostrup fejre 60 års jubilæum
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 14. september 2016, 09:18:55

På fredag kan den lokale virksomhed, Frandsen El fejre 60 års jubilæum.
Om firmaets udvikling over de 60 år, siger Jesper Sørensen, servicechef og partner i virksomheden:
– Frandsen El er på de 60 år gået fra at være den traditionelle elinstallatør til totalleverandør af integrerede tekniske løsninger. Men på trods af, at Frandsen El har travlt med de store entrepriser, sætter vi stadig en stor ære i at have en stor serviceafdeling. En serviceafdeling, som servicerer private kunder i nærområdet samt det øvrige København.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER