Mandag 23. oktober 2017
Der var gør det selv workshop til Fashion Night. Foto: Glostrup Shoppingcenter
Hyggelig Fashion Night
GLOSTRUP. Butikkerne i Glostrup Shoppingcenter holdt åbent til klokken 21 i torsdags og bød indenfor til en hyggelig Fashion Night, hvor der var rig mulighed for at blive inspireret til efterårets mode i alle butikkerne
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 28. september 2016, 10:46:58

DJ’en sørgede for at stemningsmusikken var på plads. Aftenen bød også på DIY (der er en amerikansk forkortelse for Do It Yourself, altså gør det selv, red.) workshop, hvor man kunne blive inspireret til at designe sit helt eget udtryk på basis t-shirts og det var der flere af de kvindelige besøgende, der tog godt i mod, der blev designet nogle rigtig flotte t-shirts.
Apoteket havde ligeledes stor succes på deres stand med hud og håranalyse. Her var det muligt at få rigtig gode råd med på vejen af eksperterne.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER