Torsdag 19. oktober 2017
Foto: Heiner Lützen Ank
Kreativ efterårsferie
GLOSTRUP. Glostrup Bibliotek byder i efterårsferien indenfor til en to-dages kreativ workshop for børn i alderen 8-12 år
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 12. oktober 2016, 09:28:24

Mangler børnene noget sjovt at tage sig til i skolernes efterårsferie, så kom forbi Glostrup Biblotek, når børnebiblioteket i samarbejde med byens Lokalhistoriske Arkiv og Albertslund Billedskole afholder en to-dages workshop, hvor der skabes kreativ billedkunst med udgangspunkt i gamle Glostrup-genstande. Workshoppen er en del af fejringen af Glostrups 825-års jubilæum. Børnebibliotekar Birgitte Halmø Kristensen fortæller:
– Vi vil gerne på en anderledes og sjov facon sætte fokus på lokalhistorien og de mange gode historier, som Arkivets samling af genstande rummer.
Lokalhistorisk Arkiv indleder workshoppen med at præsentere en masse spændende Glostrup-ting fra gamle dage, hvorefter børnene, under vejledning af billedkunstner Marianne Jørgensen, tegner genstandene og deres historier. Workshoppen afsluttes med fernisering og udstilling af tegninger og genstande, og efterfølgende trykkes en del af tegningerne som postkort og kalender, der kan erhverves på Kulturnatten.
Workshoppen finder sted torsdag 20. oktober klokken 9-12 og fredag 21. oktober klokken 9-13. Deltagelse er gratis – tilmelding på glostrupbib.dk.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER