Fredag 20. oktober 2017
0.A fra Skovvangskolen var de bedste til at cykle i skole. Foto: Martin Simonsen
0.A på Skovvangskolen vinder cykelpokal
GLOSTRUP. I to uger i september samlede klassen point ved at have så mange cykeldage og cykelhjelmdage som muligt i kampagnen ”Alle børn cykler”. Og ingen andre klasser i Glostrup kunne matche 0.A på Skovvangskolen
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 9. november 2016, 10:14:30

0.A vandt 1. præmien på 1000 kroner til klassekassen fra Vestegnens Trafiksikkerhedsråd. Udover pengepræmien vandt de også en vandrepokal og medaljer fra Cyklistforbundets lokalafdeling Vestegnen.
Glostrups Borgemester John Engelhardt, formand for cyklistforbundets lokalafdeling Vestegnen Mogens Simonsen samt politimand og formand for Vestegnens trafiksikkerhedsråd Erik Reimer Jensen var torsdag morgen 3. november på besøg for at overrække præmierne – en stor, flot check på 1000 kroner, en vandrepokal som klassen skal have stående et år samt medaljer til alle børnene, som de fik hængt om halsen.
– God morgen 0.A. Og tillykke! I var simpelthen den bedste klasse i hele Glostrup til at bruge jeres cykler under ”Alle Børn Cykler” kampagnen. Det er altså flot klaret! I år har 14 klasser fra Nordvangskolen, Skovvangskolen og Vestervangskolen været med. Men I var de bedste, sagde borgmester John Engelhardt i sin tale til børnene.
Klassen underholdt gæsterne med sangen ”Jeg er så glad for min cykel”. Og gevinsten på de 1000 kroner vil klassen bruge på en oplevelsestur i teatret.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER