Tirsdag 24. oktober 2017
For tiden udstiller elever fra 10. Klassesskolen i Kulturhuset Kilden. Dette billede (med sort-hvid baggrund) er Malene Matthiesens bidrag. Foto: Malene Matthiesen
10. Klasseskolen udstiller i Kilden
BRØNDBY. For tiden udstiller elever fra 10. Klasseskolen fotografier i Kulturhuset Kilden. Malene er en af kunstnerne
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. november 2016, 11:07:53

Malene Matthiesen taler stille, næsten lavt. I hvert fald når hun bruger ord. Det er noget andet, når hun taler med billeder, og det gør hun løbende.
For ikke alene er Malene Matthiesen elev på 10. Klasseskolens Medielinje, hun bruger også en stor del af sin fritid på at tage billeder og dele dem med andre:
– Jeg interesserer mig for at tage billeder.

Gadens kunst
Sammen med de øvrige elever på 10. Klasseskolens Medielinje udstiller Malene Matthiesen for tiden fotografier af streetart i Kulturhuset Kilden.
Til udstillingen har hun bidraget med et fotografi taget tæt på Strøget i København. Det forestiller en meget barmfager og buttet udgave af Den lille Havfrue.
Noget af det, Malene Matthiesen godt kan lide ved netop dette foto, er størrelsen på Den lille Havfrue:
– Jeg kan godt lide, at hun er gjort større. På den måde bliver hun meget tydelig og træder frem i billedet. Det er sjovt.
De billeder, Malene Matthiesen og de øvrige elever på Medielinjen har taget, viser motiver fra bybilledet, såkaldt streetart. En kunstart Malene Matthiesen godt kan lide:
– Der er naturligvis delte meninger om det. Men jeg kan godt lide de mange forskellige udtryk, der er, og at det er udenfor.
Faktisk bruger Malene Matthiesen en del tid på at tage rundt og fotografere streetart:
– Jeg er af sted næsten hver dag. Jeg tager ofte til København, især området omkring Nørreport og Nørrebro. Der er mange ting at fotografere.
Når Malene Matthiesen tager billeder, bruger hun både kamera og mobiltelefon, og så bruger hun billeddelingstjenesten Instagram, hvor man kan lade andre se, de billeder og film, man laver:
– Jeg har 5000 følgere på Instagram.
Malene Matthiesen holder en kort pause og siger så roligt, måske mest til sig selv:
– Der er mange, der siger, det er godt.

Udstillingen foregår lige nu i Kulturhuset Kilden.
På Instagram kan man finde Malene Matthiesen under @trillestsoul
Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER