Mandag 23. oktober 2017
Brøndby Volleyball Klub har i ugens løb vundet over de to nærmeste konkurrenter og fører dermed ligaen. Foto: Thomas Guldager
Brøndby buldrer derudaf
SPORT. I den seneste uge har Brøndbys volleykvinder slået de to nærmeste konkurrenter og er dermed alene i spidsen af turneringen
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 9. november 2016, 10:18:23

Brøndby Volleyball Klubs damer er kommet godt fra start i bestræbelserne på at forsvare deres Danmarksmesterskab, og i den seneste uge er det således blevet til to vigtige sejre.
Først vandt Brøndby Volleyball Klub over sidste års sølvvindere fra Holte IF tirsdag den 1. november.
Holte var ellers, ligesom Brøndby, kommet sejrende ud af deres to første kampe. Men stimen sluttede altså med nederlaget til Brøndby.
Søndag den 6. november fortsatte Brøndby Volleyball Klubs sejrsstime så.
Denne gang gik det ud over Amager VK, som, inden kampen mod Brøndby, ligeledes var ubesejret, og i kraft af Holtes nederlag til Brøndby var rykket op på 2. pladsen i ligaen.
Med disse to sejre er Brøndby nu det eneste ubesejrede hold i Volleyligaen, og med sejre over de formodede to stærkeste modstandere, er der skabt et godt udgangspunkt for forsvaret af mesterskabet.

Nordisk forsvar
I den kommende weekend skal Brøndby på banen i bestræbelserne på at forsvare et andet mesterskab.
Det sker, når Brøndby lægger bane til en indledende pulje af Nordic Club Championship, en turnering Brøndby som det hidtil eneste danske damehold har erobret mesterskabet i.
I turneringen, som er for de fire øverst placerede hold i de involverede nationer, skal Brøndby møde sølvvinderne fra Oslo og det islandske tophold HK.
Der bliver spillet kampe fredag, lørdag og søndag.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER