Regnbuen får bedre indeklima
Regnbuen-291116-fotos-af-Kim-Matthai-Leland-3.jpg
Tirsdag i sidste uge var der fest i Regnbuen. En nyrenovering, der blandt andet involverer et interaktivt gulv, blev nemlig fejret. F Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Institutionen Regnbuen er blevet renoveret. Det blev fejret tirsdag i sidste uge

Daginstitutionen Regnbuen er nu klar igen til at huse både vuggestuebørn og børnehavebørn efter en større ombygning.
Den renovering, der har fundet sted, er nemlig nu afsluttet. Renoveringen havde til formål at forbedre indeklimaet og trivslen for både børnene og personalet.
De to fløje er blevet forenet gennem en ny og lys mellembygning med garderobe, der fungerer som adgang og modtageområde.
Huset har fået nyt tag, facader, døre og vinduer, og indenfor er akustikken blevet forbedret.
Der er etableret et nyt stort produktionskøkken og store lyse grupperum med et kreativt værksted, sprog-værksted og et sanserum med stillezone.
Desuden er der blevet lavet et interaktivt gulv, hvor børnene kan lege og spille med børn i andre institutioner. Den nyrenoverede institution blev fejret tirsdag den 29. november af Henrik Rasmussen (K), borgmester, og institutionens børn, ansatte og forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top