Fredag 20. oktober 2017
I april var Røde Kors i Brøndby med til at arrangere spis sammen-arrangementer i kampen mod ensomhed. Nu sætter organisationen ekstra fokus på familienetværket, hvor spisning i fællesskab også er væsentlig. Foto: Heiner Lützen Ank
Familienetværk skal hjælpe til overskud
BRØNDBY. Røde Kors’ familienetværk i Brøndby ønsker at give en hjælpende hånd til børnefamilier, der har svært ved at finde overskud eller savner socialt fællesskab i hverdagen
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. maj 2017, 08:29:32

Familienetværket er et fællesskab med andre børnefamilier, hvor Røde Kors-frivillige sørger for et pusterum.
Formålet med familienetværket er at give familierne nogle sjove og gode oplevelser sammen, der styrker dem som familie. Det kan være alt fra udflugter og ferielejre til fællesspisning.
Familierne bestemmer selv, sammen med de frivillige, hvad de har lyst til og brug for.
– Jeg er så utrolig taknemmelig for, at jeg er med i familienetværket og kan tale med andre i min situation. Jeg havde følelsen af at være helt alene, indtil jeg fik mulighed for at deltage i netværket. Hvor er jeg taknemmelig, fortæller en mor fra familienetværket.
– Vi har tidligere haft et koncept med spisning en hverdagsaften, men dette har vi følt, har været lidt presset på tid. Derfor vil vi nu prøve med brunch en søndag formiddag i stedet for, siger Louise Lien Sahlberg aktivitetsleder, for familienetværket.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER