Fredag 20. oktober 2017
Kystvandring for hele familien
BRØNDBY. Oplev det dejlige strandområde i Brøndby Strand. Vi skal blandt andet se Heerup-stenene, fugle og vilde orkidéer
Skrevet af Heiner Lützen Ank - 16. maj 2017, 08:15:06

Der vil være forklaringer undervejs. Tilmelding ikke nødvendig. Ruten starter og slutter på den store parkeringsplads ved Strandporten. Ruten vil være på ca. 4 km, men kan tilpasses individuelt. Der vil være en forfriskning til slut. Arrangementet finder sted den 21. maj kl. 10 – 12 og er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforenings afdeling i Brøndby. Kontaktperson Eva Boring Petersen, tlf. 20227735 Mail: evaboring@gmail.com

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER