Fredag 20. oktober 2017
Karl Yus-Birkebæk jublede, da han kørte over stregen som nummer to og dermed fik sin første podieplacering i Dansk Super Kart. Foto: BGK
Masser af gode gokart resultater
SPORT. Børnenes Gokart Klub fra Brøndby har over det seneste stykke tid været til flere både danske og internationale stævner med rigtigt gode resultater
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 18. juli 2017, 08:53:42

Gokartkørere fra Børnenes Gokartklub (BGK) har i sidste uge taget flere podieplaceringer.
Først var der de åbne svenske mesterskaber på Åsum Ring i Kristianstad. I Finalen fik BGK’eren, Emil Tanggaard en 2. plads og dermed en podieplads. Han er dermed den bedste danske kører i Junior 60 (Cadett Junior i Danmark) i løbet med 32 kørere, men er også den bedste dansker i mesterskabet i alle deltagende klasser.
I den berømte franske racing-by, Le Mans, blev det også til gode resultater til CIK-FIA Karting Academy Trophy. BGK’eren, Oliver Skjellerup kørte 16 pladser frem i finalen og sluttede som nummer tre på podiet i finalen. I alt var der 48 kørere (34 nåede finalen) – Det er super flot kørt og et godt resultat/udgangspunkt inden 3. runde i Finland om tre uger.

Gode danske resultater
Der har også været gode resultater i de danske løb. BGK’eren, Karl Yus-Birkebæk, Cadett Mini, en debutant i Dansk Super Kart (DSK) 2017. Karl Yus-Birkebæk jublede, da han kørte over målstregen i finalen i Cadett Mini som nummer to (Sølv) i Vojens. Det er den første podieplacering til Karl Yus-Birkebæk i DSK 2017.
BGK’eren, Aske Nygaard Bramming kom på podiet tre gange med tre 2. pladser i tre løb i Formel 5 på Padborg Park i weekenden.
Efter de første tre afdelinger i DM 2017 Formel 5, med i alt ni løb, har Aske Nygaard Bramming hentet fem 2. pladser og to 3. pladser.
Det er flot af en debutant i Formel bil, det er nemlig hans først år i banesport. Samlet er Aske Nygaard Bramming på 2. plads i kampen DM 2017 Formel 5, og der er fire afdelinger (12 løb) tilbage.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER