Fredag 20. oktober 2017
Vinderen af rejsegavekortet, Jan-Lio Heitmann får overrakt gavekortet af annoncechef Jan Sørensen. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Vinder vil til Skotland
HELE OMRÅDET. Vinder af Folkebladets store sommerquiz, Jan-Lio Heitmann, vil bruge gavekortet på en tur til Skotland
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 8. august 2017, 08:30:31

I løbet af sommeren har Folkebladet haft en sommerqiuz kørende. I løbet af de tre uger har der været omkring 500 deltagere, der har svaret rigtigt på alle spørgsmålene. Blandt dem trak Folkebladet en vinder af hovedgevinsten, et rejsegavekort på 5.000 kroner til Best Travel. Det blev Jan-Lio Heitmann.
– Jeg tænker lidt på en rundrejse i Skotland. Best Travel har en rundrejse på otte dage, der ser spændende ud. Der har vi aldrig været, og så er der jo en rigtig flot natur. Det der med sol og strand er lidt passé for os, nu er det mere natur og kultur vi rejser efter, siger han.
Han forventer, at han vil tage sin kone med på turen.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER