P-hus godt på vej
GLOSTRUP Projekt, der skal føre til parkeringshus ved Glostrup Hospital, er for alvor søsat

Med en beplantet og åben facade og et regnvandsbassin i kælderen er bæredygtighed tænkt ind i selve konstruktionen af nyt parkeringshus ved Glostrup Hospital. Den snegleformede bygning med parkering hele vejen rundt giver plads til 450 biler
Region Hovedstadens regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) tog således mandag den 20. januar det første spadestik til Glostrup Hospitals nye parkeringshus.  Parkeringshuset bliver opført som en stor snegl. En udformning der udnytter arealet optimalt og giver plads til 447 biler samt ladestandere til i første omgang fem elbiler.
Facaden beplantes med grønne planter og får åbninger, der lukker dagslys og frisk luft ind. Det er med til at gøre byggeriet bæredygtigt, fordi det sparer på energiforbruget til belysning og ventilation.
– Parkeringshuset er blandt de første i rækken af mange nye hospitalsbyggerier, vi som borgere i Region Hovedstaden kan glæde os til at tage i brug, siger Sophie Hæstorp Andersen (S)
Det nye parkeringshus er en del af Nyt Hospital Glostrup og er klar til brug i foråret 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top