– Det var altid min mand, der lavede mad. Nu, hvor jeg er blevet alene, er det rart at komme her ogfånogle gode ideer til retter, siger Ingerlise, der er en af de seks deltagere på Seniorhusets Korsagergårds nye madlavningshold for enlige kvinder.
Ingerlise har boet i udlandet og i Greve i mange år, men er nu flyttet tilbage til Vallensbæk,
hvor hun voksede op. Hun har ikke brugt seniorhuset så meget før, men har gennem dette tilbud lært huset at kende. – Det er også altid rart at møde nogle nye mennesker, siger hun, mens hun hælder de bløde løg op på et fad. Menuen i dag står på stegt lever med bløde løg, champignoner og ovnbagte grøntsagsstave – og det er damerne selv, der har valgt, hvad de skulle lave. – Jeg troede faktisk, at damerne ville vælge en anden type retter end på herre-holdene, men de ville gerne lave noget traditionelt, konstaterer Peter Lunde, der startede som almindelig bruger i seniorhuset og nu lige så stille er blevet stedets faste mad-underviser. Peter har kørt en række herre-hold og nu et damehold. Ind i mellem har han forsøgt sig med et mixet hold med herrer og damer, og det håber han på at kunne udbyde snart igen.