Museum bliver endnu mere mobil
x4659.jpg
Det Mobile Museum kommer til Brøndbyvester og Brøndby Strand. Foto: Forstadsmuseet
BRØNDBY. Det Mobile Museum besøger fremover både Brøndbyvester og Brøndby Strand

Forstadsmuseets Mobile Museum rykkede forsøgsvis til Brøndbyvester Bibliotek i oktober, november og januar i stedet for til Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand. Det viste sig at være en god idé, og der var mange, der kom forbi og besøgte Det Mobile Museum i Brøndbyvester.

Stranden og Vester
Fremover vil Det Mobile Museum derfor være at møde både i Brøndbyvester og i Brøndby Strand. Det rykker som hidtil ud to gange om måneden. Men skiftes nu hver anden måned til at være i henholdsvis Brønden og Brøndbyvester Bibliotek, mens det stadig fast kommer til Kulturhuset Kilden i Brøndbyøster hver måned.

Historien om Brøndby
Historien i Gaden er en del af Forstadsmuseets formidlingsarbejde, der fortæller historien dér, hvor borgerne færdes i Brøndbys kulturhuse og biblioteker. Her vil du hver måned kunne se en ny mindre udstilling om et stykke Brøndbyhistorie og få en snak med museumsinspektør Lisbeth Hollensen om det gamle Brøndby.

Hver den første onsdag i måneden (på nær juli og dec.) kl. 13-17 begøger Det Mobile Museum Kulturhuset Kilden.
Hver den første tirsdag i månederne februar, april, juni, september og november kl. 13-17 besøger Det Mobile Museum Kulturhuset Brønden.
Hver den første torsdag i månederne januar, marts, maj, august og oktober kl. 13-17 besøger Det Mobile Museum Brøndbyvester Bibliotek
Se mere på forstadsmuseet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top