Tilfredshed med erhvervsklimaet undersøgt
Wodschow-overrækkelse1.jpg
Det var Eddie Andersen (i midten), der blev den heldige vinder af en gavekurv i forbindelse med, at Brøndby Kommune har gennemført en tilfredshedsmåling af det kommunale samarbejde med erhvervslivet. Her ses Eddie Andersen flankeret af Kent Max Magelund og adm. direktør Jan Zimmermann. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. I forbindelse med at Brøndby Kommune har udført en tilfredshedsmåling af det kommunale samarbejde med erhvervslivet er en deltager blevet præmieret

I sidste uge kiggede fungerende borgmes­ter Kent Max Magelund forbi Brøndbyvirksomheden Wodschow med en stor købmandskurv. Den blev givet som tak for hjælpen med at deltage i Brøndby Kommunes tilfredshedsmåling af det kommunale samarbejde med erhvervslivet.
Wodschow, der producerer højkvalitets røremaskiner til industrikøkkener og feinschmeckere, har 60 ansatte og har haft adresse i Brøndby i 40 år. Brøndby Kommunes måling af erhvervslivets tilfredshed med kommunens erhvervsservice blev målt første gang i 2013. Resultater fra den nye undersøgelse offentliggøres efter politisk behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top