Udvalgsformand: Vi er opmærksomme
DSC_1343.jpg
Forpagter af Spisestedet Mosen mener, der på længere sigt kan blive parkeringsproblemer i Mosen. Venstre og Socialdemokraterne vil gerne undersøge mulighederne for begrænsninger. Konservative mener ikke, der er problemer på nuværende tidspunkt. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. Formanden for Teknik- og Miljøudvalget mener, at problemet ikke stort nok. Men lover at være opmærksom

Selvom både Venstre og Socialdemokraterne mener, man bør undersøge, om der eventuelt skal indføres parkeringsbegrænsning på p-pladserne ved Spejderhytten og Spisestedet Mosen, mener Søren Mayntz (C), formand for Teknik- og Miljøudvalget, ikke, det er nødvendigt på nuværende tidspunkt:
– En del af p-pladserne ved Mosen er midlertidig inddraget til byggeplads og opbevaring i forbindelse med Hofors renovering og udvidelse af spildevandskapaciteten. Det kan formentlig i spidsbelastningsperioder i weekenderne give kapacitetsproblemer med parkering. Det er dog kun midlertidig, og det inddragede areal bliver retableret, når Hofor er færdig med deres arbejde.

Inddragede pladser
Søren Mayntz (C) har godt bemærket, at brugen af parkeringspladsen er intensiveret. Men det er dog ikke et problem på nuværende tidspunkt, mener han:
– Jeg bevæger mig ofte i området, og både de tal, som forvaltningen har fået, og det, jeg har konstateret, er, at det drejer sig om mellem to og fem køretøjer om aftenen og i weekenden. Normalt udgør det ikke et kapacitetsproblem. Dog kan inddragelsen af en del af pladserne af Hofor påvirke behovet. Samtidig er varevognene selvfølgelige ikke særlig pæne på en parkeringsplads, men heller ikke i et villaområde som på Rendsagervej.

Ikke kontrolmulighed
På mødet i Teknik- og Miljøudvalget, hvor sagen blev drøftet, blev forskellige modeller vendt. Men ingen var optimale, mener Søren Mayntz (C):
– Vi skal stadig være opmærksomme på, at det er køretøjer under 3500 kg., og derfor må de gerne lovligt bliver henstillet på p-arealet og på Rendsagervej. Vi talte derfor (på mødet, red.)lidt om tidsbegrænsning eller ingen parkering om natten, men restriktionerne er begrænsede, idet vi ikke har et kommunalt p-korps og p.t. heller ikke påtænker et sådan. Samtidig kan det ramme gæster til Spisestedet Mosen ved selskaber, eller når man bare her lyst til at spise og samtidig nyde området, hvis man indførte for eksempel max fire timer eller ingen parkering mellem 22.00 og 06.00, hvor der normalt heller ikke vil være problemer med parkeringen.

Måske nye forhold
Men selvom der ifølge Søren Mayntz (C) altså ikke er et problem på nuværende tidspunkt, kan det godt være, man fremover skal tænke i alternativer:
– Det er umiddelbart ingen nemme løsninger. Men i forbindelse med, at vi påtænker ombygning af Vallensbækvej, kan man indtænke et areal til parkering af netop varebilerne ved området langs motorvejen. Men intet er endnu hverken drøftet eller besluttet omkring dette projekt. Kunne også benyttes af besøgende til Mosen eller Ridecenteret ved rigtig mange besøgende eller arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top