Brøndby vinder Øresundsligaen
160204-BVK-Engelholm-Trine-smash-FPN.jpg
Torsdag blev det til en ny sejr for Brøndbys volleyballkvinder. Dermed vandt de Øresundsligaen. Her ses Trine Kjelstrup i et angreb. Foto: Flemming Patulski Nielsen
SPORT. I slutningen af januar vandt Brøndbys volleyballkvinder det nordiske mesterskab. Nu har de også vundet Øresundsligaen

Brøndby Volleyball Klub spillede torsdag mod svenske Engelholm i Øresundsligaen. Et hold Brøndby blot fire dage tidligere slog i finalen om det nordiske klubmesterskab.
Det var således ikke mærkeligt, at Engelholm var nærmeste konkurrent til Øresundsmesterskabet. Engelholm var således opsatte på revanche, men efter en time og 40 minutter, måtte de erkende endnu et 1-3 nederlag.
Brøndby har derfor to runder før turneringsafslutningen sikret sig den første udgave af Øresundsmesterskabet.

Travl uge
Brøndby møder i sidste spillerunde Holte IF. Kampen, som spilles på hjemmebanen i Stadionhal 1 på fredag den 26. februar tæller både i Øresundsligaen og i den danske Volleyliga.
Den vil således være afgørende for, hvem af de to hold der ender øverst i grundspillet og dermed få det bedste udgangspunkt for de videre kampe om det danske mesterskab.
Inden da går Brøndby en travl uge i møde. De skal nemlig spille to udebanekampe, lørdag den 13. februar mod Team Køge i Volleyligaen, og onsdag den 17. februar mod svenske Svedala i Øresundsligaen. For så at slutte ugen af på hjemmebane lørdag den 20. februar mod DHV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top