Døgnrapporten uge 6
Narkokørsel BRØNDBY. Mandag den 1. februar kl. 23.28 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Strandesplanaden, grundet høj hastighed. Føreren, en 24-årig mand fra Brøndby Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. […]

Narkokørsel
BRØNDBY.
Mandag den 1. februar kl. 23.28 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Strandesplanaden, grundet høj hastighed. Føreren, en 24-årig mand fra Brøndby Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Derudover blev han også sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Han erkender sigtelserne.

Villaindbrud
BRØNDBY.
I tidsrummet fra søndag den 24. januar 2016 kl. 05 til mandag den 1. februar kl. 18.30 var der indbrud i en villa på Turpinsvej. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal bl.a.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY.
Mandag den 1. februar kl. 21.30 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Brøndbyøstervej. Føreren, en 37-årig mand fra Brøndby, blev sigtet for kørsel uden førerret, da hans kørekort var administrativt inddraget.

Lejlighedsindbrud
BRØNDBY.
Torsdag den 4. februar mellem kl. 15.45 og 21.15 var der indbrud i en lejlighed på Hallingparken. En ukendt gerningsmand opbrød en havedør og stjal bl.a. kontanter og elektronik.

Falsk navn og på narko
GLOSTRUP.
Torsdag den 4. februar kl. 21.15 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Hovedvejen. Føreren, en 22-årig mand fra Birkerød, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han havde ikke generhvervet sit kørekort og blev sigtet for kørsel uden førerret. Derudover blev han også sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer og for at oplyse falsk navn. Han erkender alle sigtelser.

Villaindbrud i Brøndby
BRØNDBY
. Lørdag aften var der indbrud i en villa på Hedegårds Allé i Brøndbyvester. En ukendt gerningsmand opbrød et køkkenvindue og stjal blandt andet elektronik.

Butikstyveri i Glostrup
GLOSTRUP.
Lørdag klokken 14.35 blev der anmeldt et butikstyveri i et supermarked på Østbrovej. Gerningsmanden gemte vin under sin jakke og i bukselinningen, hvorefter han passerede kasselinjen. Han blev pågrebet på parkeringspladsen og tilbageholdt indtil politiet ankom til stedet. Han blev sigtet for butikstyveri og erkender sigtelsen.

På narko i stjålet bil
GLOSTRUP.
Lørdag klokken 02 blev det anmeldt, at der muligvis blev kørt i påvirket tilstand. Politiet kom til stedet og bragte personbilen til standsning på Mjølnersvej. Føreren, en 43-årig mand fra Albertslund, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Bilen sås at være stjålet og han blev sigtet for brugstyveri. Derudover blev han sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af våbenloven. Han erkender alle sigtelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top