Døgnrapporten uge 7
Narkokørsel BRØNDBY. Mandag den 8. februar kl. 14.30 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Park Allé. Føreren, en 34-årig mand fra Vallensbæk Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Glostrup skadestue. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og grundet […]

Narkokørsel
BRØNDBY.
Mandag den 8. februar kl. 14.30 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Park Allé. Føreren, en 34-årig mand fra Vallensbæk Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Glostrup skadestue. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og grundet gentagelsestilfælde blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskering. Derudover blev han også sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

VALLENSBÆK. Søndag den 14. februar kl. 00.18 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Vejlegårdsvej. Føreren, en 22­-årig mand fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han nægter sigtelsen.

Tyveri fra personbil
GLOSTRUP.
Torsdag den 11. februar mellem kl. 13.30 og 14.30 var der indbrud i en personbil på Nordre Ringvej. En ukendt gerningsmand knuste den forreste rude i højre side og stjal blandt andet en computer.

GLOSTRUP. Lørdag den 13­. februar mellem kl. 18 og 20 var der indbrud i en personbil på Sportsvej. En ukendt gerningsmand knuste højre bagsiderude og stjal blandt andet en jakke.

Villaindbrud
BRØNDBY.
Onsdag den 10. februar mellem kl. 11 og 20.15 var der indbrud i en villa på Østtoftevej. En ukendt gerningsmand opbrød et stuevindue og stjal bl.a. smykker og kontanter.

BRØNDBY. Fredag den 12­. februar mellem kl. 17 og 20.50 var der indbrud i en villa på Hyttebovej i Brøndby Strand. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal blandt andet smykker og elektronik.

Overfald i Brøndby
BRØNDBY.
Lørdag den 13. februar kl. 02.09 blev en mand overfaldet på Brøndbyøster Station. En gerningsmand henvendte sig og spurgte efter cigaretter, forurettede oplyste at han ikke havde nogen. Dette troede gerningsmanden ikke på, hvorefter han overfaldt forurettede med slag. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 18-­20 år, 175-­180 cm, spinkel kropsbygning, kronraget/skaldet. Han var iført en hættetrøje (muligvis grøn). Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Uden kørekort:
VALLENSBÆK.
Mandag den 8. februar kl. 18.20 standsede en politipatrulje en personbil på Vallensbæk Torvevej. Føreren, en 47-årig mand fra Brøndby, kørte bil, selvom han var frakendt førerretten og han blev derfor sigtet for at køre i frakendelsestiden.

VALLENSBÆK. Mandag den 8. februar kl. 11.20 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Vallensbæk Strandvej, grundet anvendelse af håndholdt mobiltelefon. Føreren, en 54-årig mand fra Rødovre, havde ikke generhvervet hans kørekort og blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Han nægter sigtelsen.

GLOSTRUP. Tirsdag den 9. februar kl. 10.46 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Stationsparken. Føreren, en 22-årig kvinde fra Taastrup, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Hun erkender sigtelsen.

BRØNDBY. Onsdag den 10. februar kl. 12.55 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Knudslundvej. Ved politiets henvendelse oplyste føreren, en 24-årig mand fra København, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender sigtelsen.

GLOSTRUP. Torsdag den 11. februar kl. 01 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Hovedvejen. Føreren, en 38-årig mand fra Taastrup, var frakendt førerretten og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Han erkender sigtelsen.

Spirituskørsel
GLOSTRUP.
Torsdag den 11. februar kl. 21 indgik en anmeldelse om mulig spirituskørsel ved McDonald’s på Mjølnersvej, hvor en anmelder tilbageholdte bilisten. Politiet ankom til stedet. Føreren, en 26-årig mand fra Hedehusene, blev skønnet påvirket af alkohol, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top