Folkeuniversitet i et år
VALLENSBÆK. Det er et år siden, at Folkeuniversitet åbnede i Vallensbæk

Vi er verdens lykkeligste folk, men hvorfor spiser vi så mange lykkepiller? Hvorfor har vi det så dårligt, når vi har det så godt? Hvorfor er vi ikke lykkelige, når de fleste forudsætninger for at være lykkelige er til stede, men kun lykken mangler?
Dette er nogle af spørgsmålene, man vil beskæftige sig med i Folkeuniversitetet i Vallensbæk næste foredragsrække, der finder sted i marts.

Et år er gået
Det er nu ét år siden, at Folkeuniversitetet etablerede en lokalafdeling i Vallensbæk med det formål at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater i lokalsamfundet.
Det første arrangement fandt sted i september sidste år.
Lokalafdelingen har allerede gennemført en række foredragsaftener med emner, der dækkede områder som aktiv dødshjælp, universets mysterier, klimaforandringerne, islamisk stat og litteratur. Til alle foredragene har der været en stor og interesseret deltagerskare.

Foredragsrække
I marts forsøger lokalafdelingen i Vallensbæk sig med en sammenhængende foredragsrække, der over tre aftener vil belyse det samme emne: Træthed, kedsomhed og langsomhed. Eller som overskriften siger: Vi er verdens lykkeligste folk, men hvorfor spiser vi så mange lykkepiller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top