Ny magtdemonstration i volley
151004-Amager-BVK-nr-12-Julie-Mikaelsen.jpg
I den kommende weekend kan volleyballkvinderne fra Brøndby selv afgøre, om de vinder grundspillet. Foto: Thomas Guldager
SPORT. Lørdag blev det til en ny volleyballsejr til Brøndbys kvinder. Det tog cirka en time

Lørdag den 20. februar var ikke den sjoveste dag i syv volleyballspilleres liv. De syv spillere var fra DHV Odense. Holdet, som ligger sidst i Volleyligaen, var på besøg hos Brøndby Volleyball Klubs damer, som fører ligaen. Det så på forhånd ret uoverkommeligt ud for holdet, som endnu ikke har vundet et sæt i ligaen.
Om dette var årsagen til, at der ikke var flere spillere, der havde tage turen over broen, er uvist. Men omtrent en time senere var det et faktum, at Brøndby havde vundet overbevisende 3-0.
Selv om overmagten var for stor for DHV, gik de fremmødte spillere seriøst til opgaven og kæmpede indædt for at tage så mange point som muligt.

Vigtig uge
Brøndby har haft et hårdt program på det sidste og der skal sidst på ugen spilles en kamp mod Holte IF. Det blev derfor i kampen valgt at spare nogle af de normale startere. Deme Morales havde således kun en baglinjetur i hvert sæt, Dominique Thompson kom først ind i slutningen af tredje sæt, hvor også libero Rikke Larsen fik lov at betræde kampbanen i de sidste 4-5 bolde.
I stedet var Daria Wozniak, som også gjorde en god figur i onsdagens kamp mod svenske Svedala, valgt til den ene kantangriberplads, Terese Ammundsen varetog en centerplads og Laura Kjelstrup fik ansvaret på en liberoplads.
Med sejren ligger Brøndby stadig på førstepladsen og da Holte IF dagen efter slog Amager Volley 3-0, er der stadig lagt op til drama i Stadionhal 1 på fredag, når de to hold mødes i et direkte opgør om førstepladsen i grundspillet.
Også dagen efter, lørdag den 27. februar, er der kamp i Stadionhal 1.
Her er modstanderen Fortuna Odense. Det er sidste runde i grundspillet og Fortuna er tvunget til sejr, hvis de vil have en plads videre i spillet om medaljerne, men for Brøndby kan der også være en del på spil. Afhængig af hvordan kampen dagen i forvejen er gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top