Overbevisende sejr
151004-Amager-BVK-Libero-Rikke-Larsen-i-forsvarsaktion.jpg
Libero Rikke Larsen i forsvarshandling. Foto: Thomas Guldager
VOLLEYBALL. Team Køge kæmpede for muligheden for deltagelse i medaljeslutspillet, da de mødte Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga damer lørdag

Lørdag vandt Brøndby Volleyballs damer 3-0 over Team Køge. Køge havde stor ære for deres fightervilje i kampens første halvdel, hvorefter det gik helt galt for det unge mandskab.
Til kampen stillede Brøndby noget anderledes op end normalt. Deme Morales fik lov at blive på bænken på nær enkelte indhop på baglinien og det blev også kun til en kort optræden på syv bolde til Paulina Hougaard-Jensen.
Hun var samme morgen vendt tilbage fra en uges ophold i USA, hvor hun skulle se på de to college der i øjeblikket er inde i billedet til hendes volley fremtid. En fremtid, som først bliver afgjort om et par uger. Det blev således Daria Wozniak og Terese Ammundsen der fik valg til startopstillingen og de levede fuldt ud op til tilliden med to solide præstationer.
Team Køge lagde godt ud i både første og andet sæt, men Brøndby vandt begge sæt.
I tredje sæt satte Brøndby holdet sig fuldstændigt på begivenhederne. Fem gange lykkedes det Team Køge at vinde bolden, men hver gang vandt Brøndby bolden tilbage og med 25-5 blev det sæsonens mest overbevisende sætsejr.
For Brøndby var det vigtigt, at der ikke blev afgivet sæt, da sætscoren i sidste ende kan vise sig afgørende, når det skal afgøres, hvem der vinder grundspillet, som Brøndby stadig topper.
På onsdag tager Brøndby til svenske Svedala for at spille topkamp i Øresundsligaen. Brøndby har med to runder tilbage, allerede sikret sig Øresundsmesterskabet, men vil selvfølgelig gøre deres yderst for at gå ubesejrede gennem rækken.
Herefter sluttes Volleyligaens grundspil af med tre hjemmekampe på en uge, når dørene i Stadionhal 1 åbnes for opgør med DHV Odense, lørdag den 20. februar kl. 14.00, kampen der sandsynligvis vil afgøre de to toppladser i ligaen mod Holte IF fredag den 26. februar kl. 18.00 og grundspillets sidste kamp dagen efter kl. 14.00 mod Fortuna Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top