Parkering på Clarasvej
Af Alvin Christensen Clarasvej 14 Det er tid til indsigelser imod det ændringsforslag til Glostrup-kommuneplan, I har sendt i partshøring, og som skal gøre det muligt for Glostrup Park Hotel at opsluge store dele af vores hyggelige Clarasvej til parkeringspladser, i øvrigt en større del, end de efter eget udsagn har brug for. Og indsigelser […]

Af Alvin Christensen
Clarasvej 14

Det er tid til indsigelser imod det ændringsforslag til Glostrup-kommuneplan, I har sendt i partshøring, og som skal gøre det muligt for Glostrup Park Hotel at opsluge store dele af vores hyggelige Clarasvej til parkeringspladser, i øvrigt en større del, end de efter eget udsagn har brug for.
Og indsigelser får I. Det store spørgsmål for os her på vejen er så, hvordan I ender med at vægte disse ift. hotellets ønsker?
Vi må indrømme, at vi er lidt bekymrede. Vi har jo klart fået den opfattelse, at der vil blive lyttet til vores protester, så set i det lys, er vi selvfølgelig fortrøstningsfulde, men når vi alligevel ikke kan undgå bekymring, hænger det sammen med den måde, hvorpå historien har vist, at hotellet får ret lang snor ift. at få sine ønsker opfyldt.
Man kan vel godt tillade sig at sige, at de er blevet behandlet pænt af jer.
Men også af os her i kvarteret, der aldrig har ønsket at stille os i vejen for hotellets muligheder for yderligere succes gennem udvidelser på deres egne områder langs Hovedvejen.
Nu siger vi så stop, fordi hotellet tilsyneladende har fået storhedsvanvid og mener, at det skal til at opsluge hele det kvarter, der er udgangspunktet for deres egen succes, og vi synes, at det er tid til, at I også trækker en streg i sandet.
Ellers fortsætter tendensen med salamimetoder bare, og eksempelvis konferencecenterets massive tilstedeværelse i Byparken bliver ikke det eneste, der med tiden kan sættes spørgsmålstegn ved.
Derfor kære kommune; forkast kommuneplansændringen og bed hotellet om at udnytte de muligheder for etablering af yderligere parkering, de selv har fravalgt undervejs, men som var en del af baggrunden for jeres ja til deres byggeplaner, blandt andet parkeringskælder og inddragelse af deres egen direktørboligmatrikel.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Flemming Ørhem (DF), ønsker ikke at kommentere læserbevet under henvisning til, at debatoplægget er i høring. Han finder det upassende at kommentere en høring, mens den pågår, men glæder sig til at læse svarene og være med til at beslutte, hvad der videre skal ske.

1 kommentar om “Parkering på Clarasvej”

  1. Magnus siger:

    Fjern det lorte hotel!!
    De kan lave deres parkeringskælder eller fucke af!
    Det skal ikke gå ud over clarasvej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top