Ridecentret skal på landkortet
Per-Springborg-ny.jpg
Ridecentrets nye leder Per Springborg har stor erfaring med både heste og ledelse. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Per Springborg er ny leder af Vallensbæk Ridecenter, og han har store planer med centret, der er et af landets største

– Vi har nogle fantastiske rammer, man ikke finder andre steder, blandt andet den nye store bane, som både er til spring og dressur, siger Vallensbæk Ridecenters nye leder Per Springborg, der har en uddannelse som agronom i bagagen og desuden har arbejdet med ledelse i både SKAT og DSB.
Men først og fremmest er han vild med heste. Per og hans kone har et lille stutteri, hvor de opdrætter dressurheste, og nu kombinerer han altså ledererfaring med hestepassion i jobbet som leder af ridecentret.
Den kommunale rideskole har til huse på ridecentret, og mere end 300 børn og unge oplever her nærværet med hestene og fællesskabet med andre ryttere. Desuden har 70 pensionærer deres heste opstaldet i centrets stalde.
Udover disse faste brugere har ridecentret et stort antal andre gæster. Der afholdes nemlig omkring 20 arrangementer om året – lige fra mindre stævner og specialkurser til større mesterskaber. Og der skal endnu flere arrangementer i kalenderen.
– Der er masser af muligheder. Det kunne være hesteauktioner, modeshow for heste og ryttere eller teambuilding for virksomheder, fortæller Per og understreger, at disse særlige arrangementer selvfølgelig skal afvikles under hensyntagen til de faste brugere.

Sportsrideklubben
Ridecentrets største bruger er Sportsrideklubben Vallensbæk, der blandt andet arrangerer stævner og er en vigtig klub for dansk ridesport. Af lovgivningsmæssige årsager er aftalen blevet opsagt, og nu er Per sammen med klubbens bestyrelse ved at finde en ny model for samarbejdet.
– Både sportsrideklubben og ridecentret skal fortsat være sammen om at løfte opgaverne her på stedet, og jeg er sikker på, at vi ender med en samarbejdsmodel, der er til alles fordel, siger Per.
Årets første rigtigt store stævne står lige for døren. I påsken afholdes nemlig anden runde af københavnsmesterskabet. Sportsrideklubben står for arrangementet i samarbejde med to andre klubber.
– Og der kommer hele ridecentret til at skinne, lover Per.

Om ridecentret
Vallensbæk Ridecenter er et moderne anlæg, der henvender sig til både begyndere og erfarne ryttere.

Centret tilbyder opstaldning med fuld service, foldordning, ridehuskort og et nyanlagt udendørsanlæg med Danmarks største dressur- og springbane og stor foldkapacitet.

325 går til ridning på rideskolen, og hver sommer afholdes ridelejr for børn og unge fra 7 til ca. 16 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top