Store bøffer og stramme balder til Glostrups ældre
GLOSTRUP. Nyt ældrevenligt træningscenter åbner i Glostrup Fritidscenter. Med det nye træningscenter ønsker kommunen at skabe bedre rammer for en stadig større gruppe ældre borgere, der ønsker at træne og vedligeholde fysikken

Glostrup Kommune vil gerne imødekomme et stigende behov fra en gruppe af borgere, der efterspørger rammer, som giver dem bedre mulighed for at træne på egen hånd. Det kunne for eksempel være, at man havde lyst til at fortsætte træningen efter at have deltaget i et af kommunens forebyggende sundhedstilbud.
Formand for Social- og Sundhedsudvalget Lars Thomsen (V) udtaler:
– I den kommunale sundhedspolitik lægger vi vægt på, at Glostrup skal være en sund by i bevægelse. Ud fra devisen hjælp til selvhjælp vil vi med dette tilbud skabe nogle gode rammer for vores ældre borgere, så de kan forbedre deres egne ressourcer og livskvalitet. Håbet er, at borgere, der har været til genoptræning på Dommervangen, kan forsætte deres ”vedligeholdelse” af kroppen her. Tilbuddet er en del af projekt Brobygning, hvor tanken er at skabe bro mellem de kommunale sundheds- og forebyggelsestilbud og foreningslivet og kommunale fritids- og idrætstilbud på den anden side.
Pia Dahlin (O), formand for Kulturudvalget, tilføjer:
– Det er positivt, at Fritidscentret udvikler sig til at være et trygt miljø, som kan rumme mange forskellige borgere – også dem, der ikke er motionsvante. Det er godt, at der allerede er en stor gruppe pensionister i motionscentret, og at lokalet er indrettet med ældrevenligt træningsudstyr.
Tilbuddet er åbent for alle, og prisen for at bruge lokalet er den samme som for at benytte Fritidscentret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top