Tid og Sted uge 5
Ekspertråd om hørelse Onsdag den 3. februar kl. 19.30 kan man på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121 i Vallensbæk, få en eksperts gode råd på høreområdet. Høreforeningen i Vallensbæk har nemlig inviteret audiologopæd June Gudnitz fra Kommunikationscentret i Hellerup til Korsagergård, hvor hun vil fortælle om mulighederne for støtte fra kommunikationscentret og svare på spørgsmål. Alle er […]

Ekspertråd om hørelse
Onsdag den 3. februar kl. 19.30 kan man på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121 i Vallensbæk, få en eksperts gode råd på høreområdet. Høreforeningen i Vallensbæk har nemlig inviteret audiologopæd June Gudnitz fra Kommunikationscentret i Hellerup til Korsagergård, hvor hun vil fortælle om mulighederne for støtte fra kommunikationscentret og svare på spørgsmål.
Alle er velkomne, og Høreforeningen byder på kaffe.

Temadag om tryghed
Fredag den 12. februar kl. 13.30 arrangerer Seniorrådet i Brøndby en temadag over emnet tryghed i Brøndby. Mødet foregår i Kulturhuset Brønden og ledes af Socialudvalgsformand Per Jensen, der i sin indledning vil nævne de forskellige sociale tiltag, der gøres i dag for at sikre en tryg hverdag for ældre, for eksempel samarbejdet i SSP og med det frivillige netværk Natteravnene.
Temadagen har også et indlæg fra vort lokale politi, der sammen med forhenværende chefpolitiinspektør Per Larsen, vil orientere om status samt give gode råd. Per Larsen vil helt sikkert, i tilgift, desuden fortælle om sin tid som aktiv. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til slut, hvor Per Jensen vil være ordstyrer. I pausen, hvor der serveres kaffe og kage, kan deltagerne møde Seniorrådet, og måske komme med forslag til andre temadage.
Mødet er gratis. Det foregår fra kl. 13.30 til 17.00 i Kulturhuset Brønden. Billetter skal dog hentes på nettet via ”Oplev Brøndby” eller ved henvendelse på et af kulturhusene eller Brøndbyvester Bibliotek.
Antal pladser er begrænset, så det er først til mølle.

To arrangementer af Diabetesforeningen
Diabetesforeningens Lokalforening i Vallensbæk indbyder til to arrangementer i den kommende tid
Onsdag den 10. februar kl. 19.00 kommer sundhedssygeplejerske Ingrid Ahleson og fortæller om de kommunale tilbud på diabetes- og kostområdet, og mandag den 15. februar kl. 19.00 har foreningen besøg af demenskoordinator Anni Degn, som vil fortælle om livet med demens og de problematiske følger. Hvordan husker man f.eks. at få sin medicin.
Begge arrangementer finder sted i stuerne på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121 i Vallensbæk. Alle er meget velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top