Brøndby gør rent bord
160109-Rikke-i-modtagning-NHP.jpg
To sejre i den forgangne sikrer, at Brøndby går ubesejret igennem grundspillet. Foto: Flemming Patulski Nielsen
SPORT. Med to sejre i denne weekend gik Brøndbys volleykvinder ubesejret igennem grundspillet. I den kommende weekend gælder det play off på hjemmebane

Brøndby Volleyball Klub sluttede grundspillet i Volleyligaen af med to kampe på to dage i den forgangne uge.
Kampen fredag den var den, der var ventet med størst spænding, da det var topkampen mod Holte IF.
Brøndby var på forhånd ubesejrede i ligaen, og Holte havde kun indkasseret et enkelt nederlag, som var mod Brøndby i den første kamp. Et resultat med omvendt fortegn kunne derfor bytte om på de to topplaceringer.
Det så i starten ud som om, Holte skulle få held med sit forehavende, men som kampen skred frem, sikrede Brøndby sig en 3-1 sejr og var dermed sikre på at vinde grundspillet, uanset hvad resultatet ville blive i lørdagens kamp mod Fortuna Odense.

Endnu en sejr
Lørdag skulle Brøndby spille sin sidste kamp i grundspillet.
Modstanderen var Fortuna Odense, som weekenden inden havde udspillet sin rolle, da de tabte, den for dem afgørende kamp mod Team Køge, om at komme med i play off kampene. Det var således en kamp, som var uden betydning for både Brøndby og Fortuna.
Umiddelbart inden kampen var der en seance, hvor Brøndbys nyudnævnte borgmester, Kent Max Magelund, (S) overrakte Øresundspokalen til Brøndby, som det synlige bevis på, at klubben har erobret det første Øresundmesterskab i den nyetablerede turnering, som består af tre tophold fra henholdsvis Danmark og Sverige.
Brøndby stillede en del anderledes op end normalt til denne kamp, i bestræbelserne på dels at spare nogle af de spillere, der dagen før havde haft en hård kamp, samt for at trimme truppen yderligere frem mod de afgørende play off kampe. Alligevel endte det med, at Brøndby vandt 3-0 over modstanderne fra Odense.

Volleyweekend
Med sejren er Brøndby gået ubesejret gennem grundspillet og kommer dermed i en play off pulje med grundspillets nummer fire, Lyngby Volley, og nummer fem, Elite Volley Aarhus.
De tre hold skal møde hinanden i to runder om, hvem der skal i DM-finalen mod vinderen af den anden pulje, som har deltagelse af nummer to Holte IF, nummer tre Amager Volley og nummer seks Team Køge.
Første runde i play off, afholdes på Brøndbys hjemmebane i Stadionhal 1 i den kommende weekend.
Brøndby spiller fredag mod Lyngby og søndag mod Aarhus. Brøndbys to modstandere spiller deres indbyrdes kamp lørdag. Hver dag bliver damekampene efterfulgt af en herrekamp i en pulje bestående af Gentofte Volley, Hvidovre VK og Lyngby-Gladsaxe Volley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top