DF forbereder kommunalvalg
DF-Glostrup-generalforsamling-2016.jpg
Fra venstre er det Henning Christensen, formand. Christian Bülow, lokalformand for DF Ungdom, Sonja Ozoun Hartmann, næstformand samt Mikkel Dencker, klima og energiordfører for DF i Folketinget. Foto: Henrik Brøndberg
GLOSTRUP. Dansk Folkeparti vil inddrage medlemmerne i formuleringen af valgprogrammet

Dansk Folkeparti i Glostrup har holdt sin årlige generalforsamling. De har kunnet notere en medlemsfremgang over det seneste år, og de medlemmer vil blive inddraget i, hvad partiet skal gå til valg på i 2017.
– Lokalforeningen vil i den kommende periode have fokus på det kommende kommunalvalg i 2017, med medlemsinddragelse omkring formulering af et valgprogram på de kommunal politiske kerneområder, hedder det i en pressemeddelelse fra foreningen.
Til mødet var medlem af Folketinget, Mikkel Dencker, også på besøg, for at fortælle, hvordan det går landspolitisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top