Glostrups foreninger lokkede nye medlemmer
seniorer.jpg
Omkring 150 seniorer var tirsdag i Glostrup Hallen. Foto: Lise-Lotte Kier
GLOSTRUP. I tirsdags var der åbent hus i en række af Glostrups foreninger for seniorer, og det lykkedes at få nye medlemmer

I Glostrup kommune er der mange aktive seniorer i de forskellige foreninger. Men der er også nogle, der ikke er med i foreningerne og kun har et begrænset socialt liv. Det forsøgte en del af foreningerne i samarbejde med Glostrup Kommune at rette op på tirsdag i sidste uge. Her var der åbent hus i Glostrup Hallen, under overskriften ”kom – og tag din nabo med”
– Vi havde en dejlig dag i Glostrup Idrætsanlæg med ca. 150 deltagere, siger Rita Mortensen, formand for IF 32 Motion & Trivsel.

Mange repræsenteret
Til arrangementet kunne seniorerne fra Glostrup møde IF32 Motion & Trivsel, Seniorrådet, Ældre Sagen, Biografen, Aktivitetscentret på Sydvestvej samt Center for sundhed og velfærd.
De forskellige foreninger og tilbud til seniorerne viste, hvad de havde at byde på. Og da dagen var omme, var i hvert fald nogle foreninger blev et par medlemmer rigere.
– Jeg var til gymnastik i dag, og der mødte en ny mand op, der var blevet inspireret fra i tirsdag. Han gik hjem med en indmeldelsesseddel, siger Rita Mortensen et par dage efter eventet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top