Sexmessen i Glostrup
sexmesse1.jpg
På sexmessen på Brumbassen var der forskelligt sexlegetøj udstillet. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. I forrige uge var der sexminimesse på Brumbassen i Glostrup. Her kunne handicappede og udviklingshæmmede få råd og vejledning til sex

Det første, der møder en, når man går ind i brumbassen denne tirsdag aften er en lille gang, hvor væggene er fyldt med frække billeder. Det er fnis-af væggen. For man kan godt komme til at grine lidt, når man skal tale om sex, så her er der lige et lille stykke, hvor man kan få grinet, inden man skal ind og tale om sex.
Denne tirsdag aften er der sexminimesse for udviklingshæmmede og handicappede i Glostrup.
– FN har sat det på dagordenen, at du har ret til et seksualliv, uanset hvem du er. Derfor bliver deruddannet mange seksualvejledere lige i øjeblikket. Formålet er, at folk kan få et sundt seksualliv, siger Marianne Sørensen, der er seksualvejleder og medarrangør af messen.

Vejledning og velvære
Inde i den lille stue i Brumbassen er der fyldt med stearinlys. De giver en let duft til rummet. Lyset er dæmpet og folk taler roligt til hinanden. I det ene hjørne står et lille anlæg og spiller afdæmpet musik. Lige nu en fløjteversion af Mike Oldfields Moonlight Shadow. Der er en afdæmpet og hyggelig atmosfære her. Et sted, hvor man kan føle sig hjemme og godt tilpas.
Der er tre borde i den lille stue. På det ene ligger et bredt udvalg af sexlegetøj. Gæsterne til sexmessen spørger interesseret ind til, hvad de forskellige ting er. Noget er helt almindeligt sexlegetøj, andet er udviklet specielt til handicappede, så de kan onanere eller have sex uden hjælp.
Ved det næste bord står en seksualvejleder. Her kan gæsterne få svar på alle slags spørgsmål om sex og prævention.
Ved det sidste bord er der ren velvære. Her kan man sidde i en stol med en massagepude, der er velduftende olier og creme og en seksualvejleder hjælper, fortæller og giver håndmassage med de velduftende olier.

Anderledes sexmesse
En af gæsterne ved Glostrup Kommunes minisexmesse er Carsten Pedersen. Han har et par gange været til de store sexmesser, men den her er meget mere værdifuld for ham.
– Jeg er her for at få et andet indtryk end på de store messer. Her har vi seksualvejledere, der giver god information om både parforhold og sex. På de store messer er det bare sælgere, siger han.
Han er også glad for, at der er en hyggelig og afslappet stemning denne aften, så der er mulighed for at tale med seksualvejlederne.
– Noget af det, jeg har fået at vide, kan jeg godt bruge. Noget af det vidste jeg i forvejen. Det her kan helt sikkert hjælpe nogle, der er handicappede og udviklingshæmmede, siger Carsten Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top