Tid og sted uge 13
Genplant planeten GLOSTRUP/ALBERTSLUND: På søndag den 3. april fra 11 til 15 er der mulighed for en familietur i Vestskoven. Kampagnen Genplant Planeten, som Kronprinsesse Mary var med til at starte ved Naturcenter Herstedhøje, fortsætter nemlig med et åbent arrangement ved naturcentret, som er ejet af blandt andet Glostrup Kommune. På dagen kan man plante […]

Genplant planeten
GLOSTRUP/ALBERTSLUND:
På søndag den 3. april fra 11 til 15 er der mulighed for en familietur i Vestskoven. Kampagnen Genplant Planeten, som Kronprinsesse Mary var med til at starte ved Naturcenter Herstedhøje, fortsætter nemlig med et åbent arrangement ved naturcentret, som er ejet af blandt andet Glostrup Kommune.
På dagen kan man plante træer i den nye Prinsesselund, snitte fine ting af træ, fremstille trækul over bål, bage pandekager og lære om træer og klima.
Efter plantning kan man også besøge Naturcenteret. Her vil der være skovhjælpere, som kan vise vej til stalden, hvor man kan se og røre de små nye lam. Stalden er åben kl. 10-14.

Lun lørdag
GLOSTRUP.
Lørdag den 2. april fra 14 til 16 er der igen lun lørdag i Glostrup Fritidscenter. Denne gang udstiller Glostrup Kunstforening det kunst, som vil blive bortloddet mellem kunstforeningens medlemmer. Til dagen kommer Paul Harrison Band og spiller jazz. Det seks mand store band består af danskere og englændere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top