Åbent Hus i Senior Erhverv Vestegnen
GLOSTRUP. Det landsdækkende netværk Senior Erhverv har stor succes med at skaffe ledige over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet, og netværket sætter hurtigt og gratis virksomheder i kontakt med motiveret og erfaren arbejdskraft

Torsdag 28. april klokken 10-14 er der Åbent Hus i Senior Erhvervs 24 lokalnetværk over hele landet. Lokalt foregår det på denne adresse: Hovedvejen 150, 1. tv, 2600 Glostrup.
Formand for Senior Erhverv Vestegnen, Jan Søholm Andersen, siger:
– Under Åbent Hus præsenterer vi netværkets indsats for jobsøgende seniorer, og vi viser de værktøjer til jobsøgning, som Senior Erhverv stiller til rådighed.
Centralt i Senior Erhvervs aktiviteter er virksomhedsbesøg. I 2015 gennemførte medlemmer af Senior Erhverv på landsplan 6.300 virksomhedsbesøg. Heraf stod Senior Erhverv Vestegnen for 337 besøg i lokalområdet.
Senior Erhvervs landskoordinator, Bert van Malkenhorst, siger:
– Senior Erhverv samler seniorer, der vil et arbejdsliv og aktivt tager ansvar for egne og andre seniorers jobmuligheder. I 2016 sætter vi ind med ekstra aktiviteter for gensidigt at styrke hinandens motivation. Dermed håber vi at få endnu flere succeshistorier om medlemmer, der er vendt tilbage til et aktivt arbejdsliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top