Brøndbyværksted blandt de bedste
IMG_5699.jpg
Ifølge onlinetjenesten Butler er Euromaster i Brøndby blandt de bedste værksteder i Danmark. Det glæder centerleder Kim Gustav Sellberg. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. Euromaster i Brøndby er blevet kåret til at være blandt de bedste værksteder i Danmark

Hvert år kårer Autobutler landets 100 bedste værksteder baseret udelukkende på kundernes bedømmelser. Bilejerne har bedømt det enkelte værksted med karakteren 0-5 stjerner umiddelbart efter, at arbejdet er udført, og værkstederne er rangeret på baggrund af knap 10.000 bedømmelser. Alene værksteder med minimum 10 bedømmelser i 2015 er taget med i oversigten.

Tillid er kodeordet
Igen i år ligger Euromaster i Brøndby på top 100 over landets bedste værksteder, hvilket afspejler centerleder Kim Gustav Sellbergs strategi om, at god service, tydelig kommunikation og gennemsigtighed i forhold til regningen er afgørende faktorer for at skabe tilfredse kunder.
– Vi har erfaret, at kunderne sætter pris på, at vi, når vi overdrager bilen, er meget specifikke i forhold til, hvad der er lavet, og at det også afspejles af deres faktura. Hvis vores kunder føler sig trygge og godt behandlet, når de tager herfra, er der god chance for, de vælger at komme igen, siger Kim Gustav Sellberg.
Samtidig ved han, at det kræver omhyggelighed og detaljesans at gøre sig fortjent til kundernes tillid.
– Vores kunder er kvalitetsbevidste, og det skal de også være. Det er vores fornemste opgave at sørge for, at kunderne kan være trygge ved det arbejde, vi har gjort på deres biler, og vi giver vi alle bilerne et sikkerhedstjek, før de overdrages til kunden, smiler han.
Hos Autobutler er man ikke i tvivl om, at det er de værksteder, der bedst formår at skabe tillid hos deres kunder, som er med på listen.
I besvarelserne roser bilejerne især evnen til ikke at påføre uventede udgifter til reparationen samt at beskrive, hvad der er lavet på bilen på en tydelig og gennemskuelig måde.

Autobutler er en onlinetjeneste, hvor bilejere gratis og uforpligtende får 3 tilbud på reparationer eller service fra landet mekanikere.
Euromaster Danmark A/S med hovedkontor i Skanderborg er en af Danmarks førende virksomheder inden for dæk- og autoservicebranchen med 35 centre fordelt over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top