Den overflødige letbane
Mogens Steen Johansen Enighedsvej 21 2600 Glostrup Hvad er meningen? Hvorfor skal en bondeknold fra Vestsjælland (folketingsmedlem Villum Christensen fra Slagelseegnen) blande sig i infrastrukturen her på Vestegnen og Ring 3? Det har han nok gjort, fordi projektet har lige så lidt tøj på som kejseren i eventyret. Tænk at en borgerlig borgmester i Glostrup […]

Mogens Steen Johansen
Enighedsvej 21
2600 Glostrup

Hvad er meningen? Hvorfor skal en bondeknold fra Vestsjælland (folketingsmedlem Villum Christensen fra Slagelseegnen) blande sig i infrastrukturen her på Vestegnen og Ring 3? Det har han nok gjort, fordi projektet har lige så lidt tøj på som kejseren i eventyret.
Tænk at en borgerlig borgmester i Glostrup går ind for dette projekt, medens en gammel cykelrytter, som nu er socialdemokratisk borgmester i Brøndby har sin tvivl.
Hør nu her: Vi skriver 2016. De ældre bliver mere og mere selvhjulpne. De kører fortsat i biler. Der bliver flere og flere. De bruger ikke offentlig transport. Kun gør de det, hvis kommuner fører Kabells Vi alene vide-politik. Vi har dog stadig jord sammen med Brøndby, hvor vi kan tiltrække nye produktions- og handelsvirksomheder.
De kræver let adgang til virksomheden. De forlanger ingen parkeringsbesvær. Om der kører en letbane vinkelret på virksomheden 500 m væk, vil være ligegyldig.
De unge studerende fra for eksempel Glostrup til Lyngby bør da tage cyklen. Det gjorde jeg selv, da jeg arbejdede i Lyngby, og min søn gjorde det samme, da han studerede på DTU.
Tilbage til de ældre: Vi har i Glostrup en servicebus. Den er megastor. Den bringer folk rundt i Glostrup. Efter års observation kan jeg konkludere: Der er som oftest ikke mere end en til tre personer med.
Var det ikke billigere for Glostrup Kommune, om de der bruger servicebussen kunne få et taxakort, til gratis transport tre gange om ugen? De skal måske visiteres til det? Det er der jo så meget man skal til nu om dage.
Måske skulle borgmester Engelhardt tage kontakt til den konservative borgmester i Lyngby Sofia Osmani.Trods massive udbygninger i Lyngby er hun imod letbanen.
Vi har ikke brug for udbygning af offentlig transport. Vi er i 2016, ung som gammel, selvtransporterende i stadigt stigende omfang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top