Den perfekte sæson kan skimtes i horisonten
160304-BVK-Lyngby-Deme-smash-FPN.jpg
Lørdag vandt Brøndbys volleykvinder den første DM finale over Holte. På lørdag kan de gøre arbejdet færdig og genvinde mesterskabet. Foto: Thomas Guldager
SPORT. Lørdag vandt Brøndby den første DM finale i Volleyball for kvinder. På lørdag kan de forsvare mesterskabet med en ny sejr

Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder kom et skridt nærmere bestræbelserne på at forsvare danmarksmesterkabet, da de lørdag på overbevisende vis besejrede rivalerne fra Holte IF med 3-0.
Fra start lagde Brøndby sig i front. Holdet var godt servende, og det resulterede undervejs i sættet i tre serveesser. Mens Holte havde svært ved at slå hul på Brøndbys modtagninger. Dertil var libero Rikke Larsen alt for sikker, og hendes modtagninger dannede grundlaget for et effektiv angreb, hvor især Julie Mikaelsen var dominerende i angrebet og dermed stærk medvirkende til sætsejren på 25-18.

Fortsat dominans
Dominansen fortsatte i andet sæt, selv om Holte i dette sæt formåede at få deres eneste føring, da de tidligt i sættet kom foran med 2-0.
Det fik Brøndby hurtigt lavet om på. Trine Kjelstrup var trådte i karakter og vandt adskillige slag og smarte lobs bag Holtes blokader.
Også Doinique Thompson stemplede ind i dette sæt og vandt således 80 procent af sine angreb. Da der samtidig var kommet godt gang i blokaderne, kunne Brøndby støt og roligt trække fra.
Midt i sættet førte holdet således med syv point. Holte ville det dog anderledes og minimerede Brøndbys føringen til tre point ved stillingen 16-13, men Brøndby trak igen fra og tog sættet med 25-20.

Suveræn
Igen i tredje sæt sad Brøndby solidt på begivenhederne, og Brøndbys bredde i angrebet var tydelig, da det nu var Deme Morales tur til at være pointsluger.
Med 25-17 lukkede Brøndby kampen og har dermed et godt udgangspunkt inden den anden finale spilles lørdag d. 16. april i Gentoftehallen.
Skulle Holte løbe af med sejen i anden finale, bliver mesterskabet afgjort i et golden set til 25 point, som startes 10 minutter efter den ordinære kamps afslutning.
Så til trods for den overbevisende sejr, skal Brøndby på ingen måde føle sig for sikker.

Dominerer dream team
Umiddelbart inden kampen blev årets Dream team offentliggjort. Der kunne Brøndby glæde sig over at have Julie Mikaelsen på diagonal pladsen, Deme Morales som kantangriber og Paulina Hougaard-Jensen som centerspller samt også årets fund. Endvidere blev holdets headcoach, Jens Bang for andet år i træk valgt som årets træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top