Døgnrapporten uge 15
Tyveri i Glostrup Centeret GLOSTRUP. Torsdag den 7. april fik en 80-årig dame fra Glostrup stjålet sin taske og efterfølgende misbrugt sit dankort efter en indkøbstur i Glostrup Shoppingcenter. Butikstyveri i indkøbsforretning GLOSTRUP. Lørdag den 9. april kl. 16.38 blev det anmeldt, at to gerningsmænd havde forladt en indkøbsforretning med en fuld kundevogn uden at […]

Tyveri i Glostrup Centeret
GLOSTRUP.
Torsdag den 7. april fik en 80-årig dame fra Glostrup stjålet sin taske og efterfølgende misbrugt sit dankort efter en indkøbstur i Glostrup Shoppingcenter.

Butikstyveri i indkøbsforretning
GLOSTRUP.
Lørdag den 9. april kl. 16.38 blev det anmeldt, at to gerningsmænd havde forladt en indkøbsforretning med en fuld kundevogn uden at betale. Politiet ankom kort tid efter til stedet, hvor et vidne havde noteret registreringsnummeret på bilen, de to gerningsmænd kørte væk i. Nummerpladerne med reg. nr. AZ15395 er stjålne og sidder efter sigende på en sølvfarvet bil. De to gerningsmænd beskrives som: A: Mand, dansk af udseende, 17-19 år, 170-175 cm. høj med almindelig kropsbygning og brunt, kort hår. Han var iført en hvid bluse, sorte træningsbukser og sportssko. Talte dansk. B: Mand, dansk af udseende, 35-40 år, 190-190 cm. høj med en kraftig kropsbygning. Han har brunt, kort hår og beskrives som lidt skaldet. Han var iført en mørkeblå polo T-shirt, kakifarvet bukser og sportssko. Talte dansk.
Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Tyveri fra personbil
VALLENSBÆK.
I tidsrummet fra lørdag den 9. april kl. 23.00 til søndag den 10. april kl. 07.00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en personbil på Pilehavevænge i Vallensbæk. Gerningsmanden knuste førerruden og stjal blandt andet en pung.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY.
Søndag den 10. april kl. 00.18 blev en bil bragt til rutinemæssig standsning på tilkørslen til Motorring 3 fra Køge Bugt Motorvejen i Brøndby. Føreren af bilen var en 22-årig pige fra Fredensborg, som oplyste, hun ikke havde noget kørekort. Føreren blev sigtet for kørsel uden føreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top