Naturen blev lettet for en masse plastik
20160416_114635.jpg
Lørdag samlede Danmarks Naturfredningsforening 250 kg affald ind. Primært plastik. Foto: Danmarks Naturfredningsforening Vallensbæk-Ishøj
VALLENSBÆK. I weekenden afholdt Danmarks Naturfredningsforening affaldsindsamling tre steder. Blandt andet lørdag i Strandparken mellem Store Vejleå og Ringebæk Sø

Da Danmarks Naturfredningsforening i weekenden afholdt affaldsindsamling blev det et vellykket arrangement.
Vallensbæk Kommune havde på forhånd opstillet et stort telt med tilhørende borde-bænkesæt lige ved Tanghusene og sørget for handsker og hapsere, så man ikke skulle bukke sig alt for meget, ligesom der var sponseret kager og saftevand.
Ligesom Strandparken havde udlånet toiletterne.

Mange mødte op
Affaldsindsamlingen skulle foregå mellem kl. 10 og 12. Men allerede før starttidspunktet dukkede de første indsamlere op, og indsamlingen sluttede, var over 60 personer dukket op.

Indlagt skattejagt
En stor del af deltagerne havde fået nys om arrangementet, fordi de er geocachere, en sport, hvor det gælder om at finde skjulte skatte, som andre har lagt ud, og et par gange om året kombinerer de aktiviteten med affaldsindsamling i naturen. Vinterbaderne fra Strandens Venner sluttede sig også til med det affald, de havde indsamlet fra Brøndby langs søerne.

Skadeligt plastik
Der blev i alt indsamlet cirka 250 kg. Men da der i år var fokus på plastik, vejede det ikke så meget, til trods for, at der blev samlet meget ind.
Danmarks Naturfredningsforening Valensbæk-Ishøj Lokalafdeling var glade for den store opbakning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top