Nu kan man bruge MobilePay i Borgerservice
Nu-kan-du-betale-med-MobilePay-i-Borgerservice.jpg
Nu er der mulighed for at betale med MobilePay. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Nu kan alle borgere i Brøndby betale med mobilen, når de skal have nyt sundhedskort, pas eller kørekort

Danskerne er vilde med at betale over mobilen. Det er nemlig både nemt og bekvemt, når mindre betalinger kan klares via et mobilt betalingssystem som foreksempel MobilePay.
Som noget helt nyt kan alle borgere i Brøndby derfor nu betale med den mobile betaling MobilePay i kommunens Borgerservice, hvad enten passet skal fornyes eller der skal betales for et foto til kørekortet.
– Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for borgerne at betale for foreksempel deres pas og kørekort, og rigtig mange mennesker bruger jo allerede MobilePay, siger Connie Mikkelsen, der er afdelingsleder i Brøndby Kommunes Borgerservice.
Andre kommuner har gode erfaringer med MobilePay, som i mange tilfælde letter ekspeditionen. Ikke mindst fordi folk har mulighed for at betale, selv om de ikke har et kreditkort med.

Så at sende en sms
– Dem, der har prøvet at betale med mobiltelefonen, ved hvor nemt, det er. Så for os handler det om at give borgerne adgang til denne nye, nemme betalingsform. Man kan selvfølgelig fortsat betale med både kontanter og kreditkort, men for nogle er det faktisk nemmere med den mobile betaling og det er de færreste, der går hjemmefra uden deres telefon, siger Connie Mikkelsen.
Betaling over mobiltelefonen er et alternativ til kontanter, som gør det lige så nemt at overføre mindre beløb som at sende en sms. Når man betaler med MobilePay, har man hverken brug for at finde kort eller kontanter frem. Men det kræver, at man har en smartphone og opretter sig som bruger. Selvom mobilbetalingen er udviklet af Danske Bank, kan alle bruge denne mobilbetaling, uanset hvilken bank man har.
– Nu begynder vi i mindre skala her i Borgerservice. Og vores elever i 10-klasseskolen betaler allerede for deres kantinefrokost med Mobilepay. Så må vi efterfølgende se på, om ordningen skal udvides til andre dele af kommunen. Man kan jo sagtens forestille sig en række kommunale områder, hvor man med fordel kan indføre mobil betaling. Nu får vi forhåbentlig nogle gode erfaringer fra Borgerservice, som kan bruges fremadrettet, siger Connie Mikkelsen.

Det er stadig muligt at betale med kontanter og kreditkort i Borgerservice på Rådhuset. MobilePay er blot et ekstra tilbud til dem, der ønsker at benytte sig af det. Borgerservice har nummeret 23 46 52 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top