Sund dag på biblioteket
sundhed1.jpg
Der var masser af mennesker lørdag på biblioteket. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Lørdag var der sundhedsdag på Glostrup Bibliotek. Her var masser af mennesker, der ville have tips til sundhed og gjort cyklen forårsklar

Lørdag var der fyldt med mennesker på Glostrup Bibliotek. Her holdt Glostrup Kommune nemlig sundhedsdag. Ude foran stod det, der nok var det største trækplaster for mange. Her stod FriBikeshop fra Glostrup og gjorde gæsternes cykler forårsklar med nysmurt kæde og bremser og perfekt lufttryk i dækkene.
Inde på biblioteket var der fokus på sundheden. Her var der mulighed for at få helt styr på ens sundhedstilstand. På en række stationer kunne man få målt BMI, fysisk alder, blodsukker og blodtryk, lungefunktion og kondital. Der var også mulighed for at få hjælp til rygestop, og man kunne prøve, hvor mang tid man egentlig skal bruge på et stepbræt for at forbrænde en flødebolle.

Blev yngre mand
En af dem, der gik en tur igennem testene var Michael Seifert. Hans fødselsattest siger, at han er 53, men efter alle testene havde han en fysisk alder på 38. Det var han selvfølgelig meget godt tilfreds med.
– Jeg har en alder, hvor jeg godt kan mærke, at mine løbetider bliver langsommere. Så det er da opmuntrende. Men jeg vidste godt, at jeg var i rimelig god fysisk form. Jeg går herfra med oprejst pande, siger han.
Han var også en af dem, der blev lokket af den gratis forårsklargøring af cyklen.
– Det der trak mest var cykelklargøringen. Vi er ikke så gode til at få lavet cykler derhjemme, siger han.
Han var dog også glad forsundhedstilbuddene.
– Jeg synes, det er et godt initiativ at have fokus på sundhed. Samfundsmæssigt giver det god mening, at vi kan være friste i længere tid, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top