To hold videre til finalen
BOWLING. Bowlingklubben Trekroners damer, der kaldes power-puff pigerne, og Trekroners herre 2 gik begge videre til finalespillet i Sjællandsturneringen

Lørdag og søndag var pigerne i aktion i Slagelse og Næstved. Det blev i begge tilfælde til tre vundne kampe og dermed 2 x 6 point. Det rækker til en placering som nr. tre i turneringen og det var nok til at kvalificere sig til finalespillet, der afvikles den 7. maj i Næstved. Trekroners Julie Jørgensen spillede både lørdag og søndag flot for Trekroner og var på afgørende måde med til at sikre sejren.
Herre 2 spillede søndag i Næstved og fik også sejre, men her tog man ubeskedent alle 10 mulige point og sikrede sig således også en plads i finalespillet.
Ole Hansen fra Trekroner gjorde her bedst figur og havde stor betydning for sejren.
Også her skal man spille finale i Næstved den 7. maj.
Trekroners herre 1 udgik tidligere i turneringen og er derfor ikke videre.
Næste gang Trekroner skal i aktion er i weekenden den 30. april/1 maj, hvor man i Sjællandsserie 1 skal møde Suså BC og Køge 75, begge gange på ”hjemmebane” i Køge.
Inden disse to kampe har Trekroner 103 point og ligger placeret som nr. 2. Rækkens nr. 1, BK Roar har 118 point, men med en kamp mere. Under alle omstændigheder er Trekroner sikker på en placering i top-3.
Holdet i den frie række skal også spille den 1. maj og det foregår også i Køge. Her skal man møde rækkens nr. 1, BK Bison fra Nakskov. Trekroner er her sikker på mindst en placering som nr. 2, selvom en sejr på mindst 9-1 kan genvinde guldplaceringen fra sidste år.
Den 8. maj skal Trekroners hold i Den Frie Bowling union i 1. division møde Team Spirit Sanders på Trekroners hjemmebane i Glostrup Bowling Center. Team Spirit har sikret sig rigtig mange point og ligger sikkert placeret som nr. 1. Trekroner er det eneste hold, der har formået at tage point i større målestok fra Team Spirit, så der venter et drabeligt opgør i denne kamp. Trekroner er her sikker på en placering som nr. 2.
I 3. division skal Trekroner møde rækkens nr. 2, World Club på udebane i Rødovre. P.t. ligger Trekroner placeret som nr. 3 og denne plads gælder det om at bevare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top