Toner af Nielsen, Sibelius og Dvořák på vej
Kirke-Vallensbæk-2.jpg
På søndag giver AmadeusEnsemblet koncert i Helligtrekongers Kirke i Vallensbæk. Foto: Pressefoto
VALLENSBÆK. På søndag spiller AmadeusEnsemblet værker af Carl Nielsen, Dvořák, Sibelius og Bo Andersen i Helligtrekongers Kirke i Vallensbæk

Når AmadeusEnsemblet på søndag giver koncert i Helligtrekongers Kirke i Vallensbæk, står den første del af koncerten i Carl Nielsens tegn. Der indledes således med hans store soldigt Helios-Ouverturen.
Det næste værk er ganske nyt. AmadeusEnsemblet har nemlig bedt komponisten Bo Andersen skrive et værk inspireret af Carl Nielsens sange til ensemblet.
I værket har Bo Andersen valgt at forholde sig til to af Carl Nielsens tidlige sange: Seraferne til tekst af I. P. Jacobsen og Erindringens Sø til tekst af Ludvig Holstein Serafen-See.
I anden del af koncerten spilles musik af Jean Sibelius og Antonín Dvořák.
AmadeusEnsemblet består af 15 blæsere og en kontrabas og har en omfattende koncertvirksomhed, som bl.a. indbefatter koncertturnéer til Færøerne og USA.
Koncerten dirigeres af René Bjerregaard Nielsen,der blandt andet har været dirigent for Slesvigske Musikkorps og fra januar 2016 er han dirigent for Prinsens Musikkorps. Desuden har han dirigeret flere af landsdelsorkestrene, og han har i 2013 og 2014 været dirigent ved Fredericia Teaters store musical-opsætninger.

Koncerten finder sted søndag den 10. april kl. 16.00 i Helligtrekongers Kirke i Vallensbæk.
Der er gratis adgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top