Vestegnens største gymnastikopvisning
gymnastik2.jpg
700 mennesker var på plads i Glostruphallen i lørdags. Foto: IF32
GYMNASTIK. Lørdag var 300 gymnaster og 700 tilskuere samlet i Glostrup Hallen, da IF32 Glostrup Gymnastikforening afholdte sin årlige opvisning

I lørdags afholdt IF32 Glostrup Gymnastikforening sin årlige gymnastikopvisning. 13 hold og knap 300 gymnaster fra tre år og opefter deltog i indmarchen. Her blev alle de gymnaster, der havde vundet medaljer i sæsonens løb, hædret, senest sjipperne der havde vundet bronze og guld ved DM den 16. april.

Årets instruktør
Årets IF32 træner blev også kåret,som en påskønnelse fra bestyrelsen til en instruktør, der har vist og givet en ekstraordinær indsats.
Det blev i år Kimmie Lyppert. Hun startede som instruktør i 2013. Efter tre måneder som instruktør viste hun sit engagement og lyst til at tage initiativer ved at deltage i planlægning og afvikling af Store Hoppedage samme år.
Hun stiller gerne op som vikar, og har altid en positiv indstilling til at være instruktør, lød begrundelsen for valget.

Alsidigt program
Instruktørerne havde lagt et stort arbejde i at gøre opvisningen så flot som muligt, både med hensyn til programmets indhold og dragterne. Programmet var lige fra Sjipper, TeamGym (spring/rytme) over Leg og Spring, Puslinge/spillopper til voksenhold. Men også Familieholdene med en forældre og børn ned til 2-3 år vakte jubel.

Ny sæson i vente
Sæsonen sluttes af med sommergymnastik for sjipper på Vestervangskolen og TeamGym i Søndervangshallen. Desuden er der gymnastik for voksne på Vestervangskolen.
Gymnastikprogrammet for næste sæson er allerede i støbeskeen og det forventes at blive lige så mangfoldigt og alsidigt som i år, oplyser foreningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top