1. maj samlede arbejderne og andre
John-Barber-1.jpg
Blandt taler ved 1. maj i Glostrup var formand for Socialdemokraterne, Mette Frederiksen. Foto: John Barber
HELE OMRÅDET. Også i Folkebladets område blev Arbejdernes internationale kampdag markeret søndag

Traditionen tro blev 1. maj også markeret i Folkebladets område. Blandet andet på Glostrup Bibliotek, hvor SF og Socialdemokraterne havde arrangeret 1. maj sammen.
Blandt talerne var Holger K. Nielsen, tidligere formand for SF og skatte- og udenrigsminister. Også formand for Socialdemokraterne, Mette Frederiksen, var blandt talerne.

Vallensbæk og Brøndby
I Vallensbæk, hos Socialdemokraternes arrangement, og i Kulturhuset Brønden, hvor Socialdemokraterne i Brøndby holdt deres møde, talte blandt andet Mattias Tesfaye.
I sin tale sagde han blandt andet:
– Jeg er blevet medlem af Folketingets skatteudvalg. Det har været en rystende oplevelse at få ordentlig indsigt i det danske skattevæsen. SKATs medarbejdere er blevet mistænkeliggjort. Der er skåret kraftig ned i bemandingen. Mulighederne for at håndhæve lovgivningen er bevidst begrænset. Venstre taler konstant om den enkelte skattesnyders retssikkerhed, og selvfølgelig skal selv de kriminelle have retssikkerhed, men de taler aldrig om fællesskabets sikkerhed for at pengene kommer i kassen. Der er brug for, at nogen tager SKAT i forsvar. Den myndighed er ikke vores fjende. SKAT er vores ven.
Men ifølge Mattias Tesfaye har andre også skabt problemer for SKAT:
– Vi socialdemokrater har været for dårlige til at forsvare SKAT imod den liberalistiske kampagne. Vi må efter min mening ind i kampen for skattemyndighedernes fuldstændig legitime ret til at opkræve, kontrollere og sanktionere. Vi skal have vendt folkestemningen.

1. maj i Glostrup samlede mennesker i alle aldre.  Foto: Mogens Mathiasen

1. maj i Glostrup samlede mennesker i alle aldre.
Foto: Mogens Mathiasen

Mattias Tesfaye (S) talte blandt andet i Vallensbæk 1. maj.

Mattias Tesfaye (S) talte blandt andet i Vallensbæk 1. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top