AG’s U 12 piger vinder bronze ved DM 2016
håndbold.jpg
AG’s U12 piger fik Bronze ved DM.
HÅNDBOLD. Sjællandsmestrene fra AG fik en 3. plads ved DM

Pigerne blev vindere af puljen lørdag, og det betød, at de søndag morgen skulle spille mod HK 73 og Køge i kvartfinalepuljespil, hvor kun nummer et gik videre. AG-pigerne vandt begge kampe, så nu var der kun lige semifinalen mod Bording, som skulle vindes. Bording er et meget dygtigt hold, og de har vundet alt, hvad de har stillet op i.
Pigerne gik til opgaven med stort mod, og viste, hvem der er det bedste hold på Sjælland. De kæmpede og spillede super flot, og selv om de fik kæmpe opbakning af forældre, familie og klubfolk ,så lykkedes det ikke. Pigerne tabte med 15-16. Trods nederlaget syntes pigerne, at de havde spillet det bedste de kunne, og det var træner teamet enige i.
AG skulle så spille om 3-4 pladsen mod FIF, som de slog i en meget tæt finale til Sjællandsmesterskabet.
Der var igen lagt op til en meget spændende og tæt kamp mellem FIF og AG, begge hold viste, at de gerne ville have bronze medaljerne med hjem fra DM.
Og det blev en meget seværdig håndboldkamp mellem de to bedste hold på Sjælland – og igen vandt pigerne fra AG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top