Bibliotekerne vil lytte til brugerne
MG_2122_s.jpg
I den kommende tid vil bibliotekerne i Brøndby spørge ind til brugernes tilfredshed. Foto: Sole Nørgaard
BRØNDBY. I den kommende tid gennemfører bibliotekerne i Brøndby en undersøgelse blandt brugerne, for at høre om deres tilfredshed

Bibliotekerne i Brøndby Kommune er det naturlige samlingspunkt for nogle borgere i kommunen. Høj og lav, unge som gamle, bruger biblioteket til at låne bøger, musik, spil eller deltager i aktiviteter og arrangementer.
For at være sikre på, at bibliotekerne er så godt i tråd med brugernes ønsker og behov som muligt, vil der snart blive gennemført en stor undersøgelse blandt bibliotekets brugere.
Lederen af kulturområdet, herunder bibliotekerne Jeanni Scalamonti siger i den forbindelse:
– Vi gør os stor umage med at målrette vores tilbud til brugernes behov. Derfor har vi besluttet at blive en del af den store landsdækkende undersøgelse som Slots- og Kulturstyrelsen står bag, som fra medio maj til medio juni vil nå ud til alle bibliotekets brugere. Vi glæder os til at høre brugernes input til, hvor vi kan blive endnu bedre.
Det vil være et uafhængigt firma (Wilke), der er specialiseret i denne type undersøgelse, der vil gennemføre undersøgelsen for Slots- og Kulturstyrelsen.

Wilke garanterer, at alle der deltager i undersøgelsen, er anonyme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top