Dagplejedag i Solvangsparken
Dagplejedag.jpg
Dagplejedagen 2016 i Glostrup blev afholdt i Solvangsparken. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. Onsdag 11. maj var der traditionen tro den årlige dagplejedag, hvor det samtidig blev fejret, at dagplejedagen har 25 års jubilæum

Dagplejen i Glostrup havde sat alle sejl til. Temaet var indianerfest, og det var en herlig indianerstamme, der var samlet denne formiddag i Solvangsparken, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel.
Dagen blev indledt med fælles indianersang omkring et hjemmelavet filtbål, og derefter kunne børn og voksne prøve de mange forskellige aktiviteter.
Man kunne grave efter guld, ride på kæpheste, byde op til trommedans og blive pyntet med ansigtsmaling og fjer i håret. Og blev man træt, kunne man søge skygge i de fineste små tipier.
Sulten blev stillet med indianerboller og stammesaft, mens der blev vinket til de mange nysgerrige glostrupborgere, der nok undrede sig over, at en indianerstamme havde indtaget Solvangsparken. Dagen blev afsluttet med fællessang og et ordentligt indianerhyl.
Det var trætte og glade børn, der satte sig til rette i de pyntede barnevogne, da turen gik hjemad for at få en tiltrængt middagslur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top