Døgnrapporten uge 20
17-årig stoppet i bil på motorvej BRØNDBY. Mandag den 9. maj kl. 13.40 bragte en motorcykelbetjent en personbil til standsning på Motorring 3 nær Brøndby på grund af usikker kørsel. Føreren viste sig at være en 17-årig dreng fra Valby, som endnu ikke havde erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Villaindbrud […]

17-årig stoppet i bil på motorvej
BRØNDBY.
Mandag den 9. maj kl. 13.40 bragte en motorcykelbetjent en personbil til standsning på Motorring 3 nær Brøndby på grund af usikker kørsel. Føreren viste sig at være en 17-årig dreng fra Valby, som endnu ikke havde erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Villaindbrud
GLOSTRUP.
Mandag den 9. maj mellem kl. 10-15 brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Flemager i Glostrup via et vindue. Hvad der er stjålet er endnu ikke fastlagt.

Mand udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Onsdag den 11. maj kl. 11.30 blev en 79-årig mand fra Brøndby udsat for tricktyveri ved sit hjem på Brøndbyøster Torv. Manden havde været nede at hæve penge i banken og blev ved sin opgang kontaktet af en mand og en kvinde, der spurgte, om han kunne veksle nogle penge for dem og spurgte samtidig om vej til Glostrup Hospital. Da manden kom op i sin lejlighed, opdagede han, at hans pung var væk.

Ung mand kørte påvirket i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Onsdag den 11. maj kl. 22.54 blev en politipatrulje sendt til Vallensbækgrenen Øst i Brøndby, da en personbil holdt på tværs af flere vognbaner til fare for den øvrige trafik. Da politiet ankom, bemærkede de to personer komme gående mod dem med en benzindunk. Bilen var angiveligt løbet tør for benzin, hvorfor de to passagerer havde forsøgt at hente brændstof. Føreren, en 23-årig mand fra Glostrup, ville ikke oplyse sit personnummer og forsøgte samtidig at smide en pose væk, han havde i lommen. Politiet nåede at få fat i posen, som viste sig at indeholde kokain. Manden blev herefter aggressiv, hvorfor han blev lagt i håndjern og sigtet for overtrædelse af loven om kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev ligeledes sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere har fået frakendt sit kørekort. Ved visitation på Albertslund Politigård blev han fundet i besiddelse af en kniv og blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Taxachauffør stukket med kniv
BRØNDBY.
Mandag den 9. maj kl. 15.02 blev det anmeldt, at en taxachauffør var blevet stukket med kniv af en kunde, som han skulle hente ved et lægehus på Nygårds Plads i Brøndby. Den 52-årige taxachauffør blev ramt af kniven flere steder i ansigtet, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet. En hundepatrulje anholdte gerningsmanden, en 31-årig mand fra Brøndby, kort tid efter hændelsen.

17-årig kørte galt i bil i med for høj promille
VALLENSBÆK.
Torsdag den 12. maj kl. 05.31 kørte en personbil galt på Holbækmotorvejen nær Vallensbæk. Føreren, en 17-årig dreng fra Kastrup, mistede herredømmet over køretøjet og kørte tværs over alle vognbaner og endte på en mark, hvor bilen rullede rundt på taget. Der var i alt tre personer i bilen, men ingen kom til skade. Føreren deltog i en alkometertest, hvor hans promille viste sig at være over det tilladte. Lige som han naturligvis heller ikke havde lov til at føre bil – hans alder taget i betragtning. Køretøjet de kørte i var ligeledes brugsstjålet.

Spiritusbilist
BRØNDBY.
Fredag den 13. maj kl. 01.49 stoppede en politipatrulje en varevogn på Park Allé i Brøndby, da de mistænkte føreren for spirituskørsel. Alkometertesten viste en promille over det tilladte, hvorfor føreren, en 60-årig mand, blev sigtet for spirituskørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top