En festdag for skoven
IMG_0403-002.jpg
Søndag fejrede man Skovens dag på Brøndby Naturskole. 250 mennesker var med. Foto: Brøndby Naturskole
BRØNDBY. Søndag blev Skovens Dag fejret på Brøndby Naturskole. 250 var med

Brøndbyskoven tog sig ud fra sin allerbedste side med nyudsprungne træer og et overflødighedshorn af fuglesang fra oven, da Brøndby Naturskole i samarbejde med personale fra Materialegården og Ungdomsskolen søndag afholdt det årlige Skovens Dag-arrangement i Brøndbyskoven.

Mange aktiviteter
Dagen bød på indsamling med naturvejlederne af friske skovurter til urtefrikadeller.
Skovarbejderen nedlagde et 33 m højt bøgetræ til stor forundring og jubel for både forældre og børn.
På Naturskolen var der iscenesat forskellige aktiviteter. Blandt andet kunne børnene få et sug i maven ved at klatre i et stort træ med sele. Der var et fuglekassesnedkeri, hvor de fremmødte kunne lave egne fuglekasser. Man kunne gå på jagt med et specialkamera i Naturskolens skolestue, hvor naturvejlederne havde opstillet et stykke af skovbunden med et mylder af smådyr som blev projiceret op på storskærm. Endelig kunne man også få sig en hjemmelavet pandekage over bålet med syltetøj og flødeskum.
Over 250 forældre og børn mødte op, og Naturskolen lover allerede nu, at successen vil blive gentaget til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top