En sølv og en bronzemedalje
Trekroner-Bronze.jpg
Dette hold fra bowlingklubben Trekroner vandt bronze.
GLOSTRUP. Det blev en kedelig oplevelse for Trekroners hold i serie 1 at spille sine sidste kampe i Køge Bowlingcenter, hvor klubben har haft tvungen hjemmebane

Normalt er forholdene i Køge absolut upåklagelige, men både lørdag og søndag bar banebehandlingen præg af udtalte fejl. Der er simpelthen ikke olie nok på banen til, at spillerne kunne udnytte kuglernes mulighed for at rotere i olien inden slutfæstet. Der var øjeblikkelig reaktion og det kneb derfor gevaldigt for alle mandskaber at spille præsentabel bowling.
Lørdag mødte Trekroner de lokale modstandere Køge 75. Kampen var på forhånd vurderet som en forholdsvis let opgave, idet Køge ligger placeret sidst i tabellen. 1. serie blev dog overraskende tabt med 25 kegler, da baneforholdene tydeligt overraskede Trekroners spillere.
Så gik det lidt bedre i 2. og 3. serie, hvor man indhentede det tabte og sikrede sig et pænt kegleoverskud. Det skulle vise sig, at det var nødvendigt, idet Trekroner også tabte sidste serie, men dog ikke større, end at det var muligt at vinde kampen 6-4. Det samlede keglefald blev på 3860 til Trekroner og 3703 til Køge 75.
Bedste spiller for Trekroner blev Leif Mortensen med 771 kegler over de fire serier.
Søndag skulle man igen i Køge møde Suså BC fra Næstved. Man håbede nu på, at olieringen var kommet i orden, men nej. Igen var banerne meget tørre og det lykkedes ikke Trekroner at spille sammenhængende. Spillet var præget af mange sparefejl og kun i 2. serie formåede Trekroner at vælte flere kegler end modstanderne. Det var tydeligt, at modløsheden bredte sig mere og mere hos Trekroner og alle var kun opsat på at få overstået kampen. Slutresultatet blev på 3932 til Suså, mens Trekroner væltede 3727, et nulpunkt i denne sæson.
Trekroner fik dermed kun to point ud af anstrengelserne. Bedste Trekroner-spiller blev Morten Jensen med 766 væltede kegler.
Til trods for de magre resultater, havde Trekroner dog stadig point nok til at sikre sig 3. pladsen og dermed bronzemedaljerne.
Lidt senere på dagen mødte Trekroners hold i den frie række topholdet BK Bison fra Nakskov. Kravet for at vinde guld var, at Trekroner skulle vinde mindst 9-1, men sådan gik det dog ikke. Trekroner sluttede på en samlet 2. plads og dermed var sølvmedaljerne hjemme.
I næste sæson skal Trekroner spille alle sine hjemmekampe i Glostrup, hvor man også har træningsbaner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top